Ha nagyon ízletes, finom, omlós pulykasültet szeretne, használja a Kotányi Pulykasült fűszersóját, mely egyetlen konyhából sem hiányozhat. E keverékünk harmonikus, kakukkfüves-rozmaringos...
A Kotányi Szárnyas pác fűszerkeverék összetevőit úgy állítottuk össze, hogy olajjal és kevés citromlével elkeverve kiváló páclevet készíthessen belőle, amely a fehér húsokat omlóssá...
Mi kell egy jó grill partyhoz? Egy jó kis baráti-családi társaság, jó hangulat, a Te grill szenvedélyed a finom ételek elkészítéséhez és a Hamé Grill Party fűszerkeverékek. No és valaki,...
A Maggi Ízvarázs 10 féle válogatott, természetes úton szárított zöldség felhasználásával készült, így gazdag, telt ízt, finom illatot és aranyló színt ad ételeinek...
A finom pizza titka a harmonikus íze, amit a gondosan megkomponált fűszerkeverékünkkel érhet el. A Kotányi Pizza fűszerkeverékkel szórja meg a sütésre előkészített pizzát, majd egy...
A fahéj, vanília, szegfűszeg és gyömbér kellemes aromái meghitt melegséget árasztanak. Nem csak forralt borhoz ajánljuk, a Kotányi Forralt bor instant fűszeres ízesítő nagyszerűen illik...
Mi kell egy jó grill partyhoz? Egy jó kis baráti-családi társaság, jó hangulat, a te grill szenvedélyed a finom ételek elkészítéséhez és a Hamé Grill Party fűszerkeverékek. No és valaki,...
A fasírtot sokféleképpen el lehet készíteni, de ha biztosra akar menni, akkor a Kotányi fasírt fűszerkeveréke a megoldás kulcsa. Ebben a keverékünkben minden benne van, ami a finom,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.