A Lucullus gyorspác megkönnyíti a sütés konyhai elõkészületeit, lerövidíti a pácolás idejét, így a hús sütés után kellemesen fűszeres és omlós lesz. Tárolási információ: Száraz, hűvös...
Elkészítés és felhasználás Hozzávalók: 1 liter vörös- vagy fehérbor, 1 tasak Lucullus forralt bor ízesítő. Felhasználási javaslat: A bort melegítsük forrásig és adjuk hozzá a...
Lucullus magyaros fűszersó - 40g: Kiváló fűszerkeverék a magyar konyha kedvelt ízeivel, tökéletesen illik pörköltekhez, levesekhez és egyéb hagyományos magyar ételekhez...
Lucullus halak fűszersó - 30g: Különleges fűszerkeverék halakhoz, mely a friss halak és tengeri ételek ízét gazdagítja. Tökéletes választás grillezett, sült vagy párolt halakhoz...
A húst kockázzuk fel, szórjuk be a Horváth Rozi Rablóhús fűszersóval, és hagyjuk egy órán át állni. A burgonyákat és hagymákat hámozzuk meg, majd a zöldségekkel és a szalonnával együtt...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.