Sajtos grillkolbász keverék (16009)

Ajánlataink a termékre

 

Sajtos grillkolbász keverék (16009)

1 500 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
bollerbolt.hu
Termékleírás
Márka www.Bollerbolt.hu

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A sajtos grillkolbász keverék egy különleges fűszerkeverék, amelyet azoknak ajánlunk, akik imádják a sajtot és a grillezett ételeket. Ropogós, friss kenyérrel és egy korsó sörrel a nap fénypontja.
A fűszerkeverék magában foglalja az összetéveszthetetlen, egyedi sajtos ízvilágot. A keverék tartalmazza a legfinomabb fűszereket amelyek tökéletesen kiegészítik a sajtos ízt. Használatával elkészíthető egy különleges ízvilágú, de mégis mindenki által kedvelt grillkolbász, amelyet a család és barátok biztosan imádni fognak. (Titkos infó, de a webáruház csapatának ez a kedvenc keveréke)

A sajtos grillkolbász keverék használatával pedig még azok is profi grillkolbászokat készíthetnek, akik korábban még sosem próbálkoztak a kolbászgyártással. A Sajtos grillkolbász fűszerkeverék 10 kg hús elkészítéséhez elegendő. A keverék teljes körűen tartalmazza az összes szükséges fűszert és sót, beleértve a borsot, fokhagymát, valamint a szerecsendiót is.
Ez a keverék a nyári grillezés egyik legnépszerűbb íze, a sajtos és füstölt ízt kedvelők körében. Ajánlott termék, csapatunk egyik kedvenc fűszerkeveréke. Nagyon gusztusos grillkolbászkák készíthetők, ha juhbélbe töltjük, amit 20 méteres kiszerelésben forgalmazunk, amibe 5-6 kilogramnyi töltőanyag fér. De ha sertés vékonybél van otthon, az is tökéletesen megfelel, csak akkor vastagabb kolbászkák lesznek és tovább kell sütni. A Sajtos fűszerkeverék főbb fűszerei: Őrölt fehérbors, Fokhagymapor, Őrölt szerecsendió és Őrölt mustármag Hozzávalók: 10kg darálthús, 1 csomag Sajtos fűszerkeverék, 2 csomag juhbél Elkészítése: A darálthúst és a fűszerkeveréket összeöntjük és addig keverjük míg a massza kifényesedik, és elválik az edény oldalától. A keverés befejeztével 15-20 cm-es kolbászokat töltünk, mindkét végén szorosan behurkoljuk és már grillezhetjük, vagy sütőben közepes hőfok mellett süthetjük is. Töltés előtt ajánlott a juhbelet 20-30 percig langyos vízben áztatani, hogy rugalamasságát megőrizze. A sajtos grillkolbász keverék sajtaromát tartalmaz, apró sajtkockákkal nyugodtan fel lehet még dobni a keveréket, ha frissen, töltés után fogyasztják.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.