Magyaros grillkolbász fűszerkeverék

Ajánlataink a termékre

 

Magyaros grillkolbász fűszerkeverék

1 650 Ft
+ 1 950 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bollershop.hu
Termékleírás
Címkék grillkolbász fűszerkeverék
Mihez használhatod? grillkolbász készítéséhez
Hány kg termék készíthető belőle? 10 kg
Tömeg 380 g
Milyen bélbe töltsük a tölteléket? juhbél vagy sertés vékonybél 30/32 kaliber
EAN 5999575480568

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • 10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban
  • Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt.
  • Jellegzetes ízvilágát a csemegepaprika, feketebors és fokhagyma adja, a házias íz kedvelőinek ajánljuk.
  • GMO , Glutén és E-szám mentes
  • CSÍPŐS!
  • 1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk!
  • Kisüzemi vagy disznótoros kiszerelésben
A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű.

Illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, metszéslapja a paprikától egyenletes pirosasra festett, kis szemcsés hús és szalonna elvétve látható benne.

Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a csemege fűszerpaprika szín- és íz világa a meghatározó.

Magyaros grillkolbász fűszerkeverék ajánlott tárolási feltételei: Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen

Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék,
a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz.

Összetevők:konyhasó, őrölt fűszerpaprika, köménymag őrölt, feketebors őrölt, chili őrölt, szegfűbors őrült

Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték. Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra. Húsipari használata : 10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 70-75 % hús és 25-30 % (kemény) szalonna arányban.

A hús lehetőleg nagysúlyú sertésből - legjobb a 150 kg-nál nehezebb, egy évesnél idősebből származzon.

A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón ledaráljuk.

A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük .

A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható!

Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a csemege fűszerpaprika szín- és íz világa a meghatározó. Felhasználhatógrillkolbász készítéshezAdagolás10 kg töltelékhezMinőségét megőrzési idő6 hónapTárolásSzáraz hűvös helyiségben, napfénytől védveÖsszetételLásd a csomagolásonMértékegységCSOMAGCsomag olásaromazáró tasakbanNettó mennyiség0.38 kg
Tápérték 100g termékben: Energiatartalom8 63kJ/206kcalZsír6,9gAmelyből telített zsírsavak1gSzénhidrát28,4gAmelyből cukrok3,7gFehérje7,3gSó46,3g Termékspecifikáció letöltése

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.