Lucullus Tüzes-Boros forralt bor ízesítő 1 liter borhoz 60 g

Lucullus Tüzes-Boros forralt bor ízesítő 1 liter borhoz 60 g

259 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Lucullus Tüzes-Boros forralt bor ízesítő 1 liter borhoz 60 g

259 Ft
+ 1 999 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
cooponline.hu
Termékleírás
Tárolási típus
  • Típus: Szobahőmérsékletű
C somagolási típus
  • Típus: Tasak
Szabványosított márka
  • Márka: Lucullus
Termék nyelve
  • Adatnyelv: Magyar
  • Leírás elsődleges nyelve: Magyar
Egység (specifikusan)
  • Egység (specifikus): Gramm
Méretek
  • Polcmagasság: 140
  • Polcszélesség: 105
  • Polcmélység: 12
Súly
    Bruttó tömeg: 64
Számszerű méret
    Számszerű méret: 60
Egység értékesítés
  • Magassá g: 140
  • Szélesség: 105
  • Mélység: 12
Memó
    Szilasfood Kft. 2143 KistarcsaNagytarcsai út 6.
  • Hozzávalók: 1 liter vörös- vagy fehérbor, 1 tasak Lucullus forralt bor ízesítő. Felhasználási javaslat:A bort melegítsük forrásig és adjuk hozzá a tasak tartalmát. Ízlés szerint tovább édesíthetjük kristálycukorral.
  • Száraz, hűvös helyen tárolandó!
  • Szilasfood Kft. 2143 KistarcsaNagytarcsai út 6. Receptek, tippek, termékek:www. szilasfood. hu
  • Almás-fahéjas kókuszos golyókHozzávalók 40 darabhoz:20 dkg reszelt étcsokoládé, 15-20 dkg darált háztartási keksz, 20 dkg darált dió, 15 dkg porcukor, 1 evőkanál sárgabaracklekvár, 1 tojásfehérje, 1 alma, 1 mokkáskanál Lucullus őrölt fahéj, a közepükbe 40 szem magozott meggy, 1 dl vörösbor, 2 evőkanál Forralt bor ízesítő, egy teáskanál rum, 3 evőkanál cukor, a forgatáshoz: kókuszreszelékElkészítés:1. A csokoládét, a diót, a porcukrot, a rumot, a lekvárt, a tojásfehérjét és a fahéjat keverjük össze egy tálban. Az almát hámozzuk meg, magházát távolítsuk el, majd vágjuk apró kockákra és adjuk a masszához. 2. A bort forraljuk fel a fűszerkeverékkel és a cukorral, majd adjuk hozzá a meggyet, és a tűzről levéve hűtsük ki. Ha kihűlt, a meggyet szűrjük le és a bort adjuk a keverékhez. Végül annyi kekszet keverjünk a masszába, hogy az jól formázható legyen. 3. Ha a massza kellően összeállt, nedves kézzel formázzunk kis golyókat úgy, hogy mindegyik közepébe egy szem meggyet bújtassunk. 4. A golyócskákat kókuszreszelékben forgassuk meg és mignonpapírba téve kínáljuk. Elkészítési idő: kb. 40 perc
Allergiával kapcsolatos egyéb szövegek
  • Búzalisztet is felhasználó üzemben készült.
Márka
  • Lucullus
Kiszerelés
  • 60
Egys g (szabadon)
  • g
Összetevők
  • Krist álycukor
  • Kristályvanillin
  • Aroma
Webcím
  • Receptek, tippek, termékek: www. szilasfood. hu


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.