Bajor kolbász keverék - fehér kolbászhoz paprika nélkül (16012)

Bajor kolbász keverék - fehér kolbászhoz paprika nélkül (16012)

1 100 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Bajor kolbász keverék - fehér kolbászhoz paprika nélkül (16012)

1 100 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
bollerbolt.hu
Termékleírás
Márka www.Bollerbolt.hu

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Bajor grillkolbász és hideg sör nélkül nincs igazi grillparty. De a kettő együtt az igazi. Kellemesen fűszeres, jó összetételű keverék, kifejezetten ajánlott termékünk. Intenzív, gazdag ízvilág minden falatban.
A Bajor grillkolbász keverékünk ízét az alábbi fűszerek adják: Fokhagymapor, frissen őrölt Bors, Őrölt koriander, Szárított vöröshagyma és friss petrezselyemlevél. Ez a különleges fűszerkeverék garantáltan olyan ízélményt nyújt, amilyet még soha nem tapasztaltál!


A Bajor kolbász keverék egy igazi kincs a konyhádban, hiszen nem csak finom és ízletes, hanem egyszerűen használható, és egyetlen csomag elegendő nagyobb mennyiségű kolbász elkészítéséhez. Egy csomag Bajor grillkolbász fűszerkeverék 10 kg húshoz elegendő. A keverék tartalmazza az összes hozzávaló fűszert és a sót. Piros fűszerpaprikát nem tartalmaz a bajor grillkolbász keverék, így szine világos, fakó. Töltéshez ajánljuk juhbelünket amit 20 méteres kiszerelésben forgalmazunk, ebből igazán gusztusos kolbászkákat készíthetünk. 1 csomag juhbélbe 5-6kg töltőanyag fér. A Bajor grillkolbász keverékünk alaposan átgondolt összetevőkből áll. Ízét az alábbi fűszerek adják: Fokhagymapor, frissen őrölt Bors, Őrölt koriander, Szárított vöröshagyma és friss petrezselyemlevél. Ez a különleges fűszerkeverék garantáltan olyan ízélményt nyújt, amilyet még soha nem tapasztaltál! Hozzávalók: 10kg sertéshús (30-40%) zsírtartalommal, 1 csomag Bajor grillkolbász fűszerkeverék. Elkészítése: A húst (kétszer) átdaráljuk finom lyukú darálón, majd összekeverjük a fűszerkeverékkel. A masszát addig keverjük, míg az el nem válik az edény szélétől és ki nem fényesedik. Töltés előtt ajánlott a juhbelet 20-30 percig langyos vízben áztatni, hogy rugalmasságát megőrizze. 15-20 cm-es kolbászokat töltünk, melynek végeit szorosan behurkoljuk. Az így elkészült kolbász kiválóan alkalmas grillen vagy sütőben való sütéshez.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.